Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Brejchová slávila 75. narodeniny v nemocnici: Dcéra priviedla nečakanú návštevu
Zdielať na

Brejchová slávila 75. narodeniny v nemocnici: Dcéra priviedla nečakanú návštevu

Zdroj: blesk.cz

Viac ako rok je pre herečku Janu Brejchovú náhradným domovom nemocnica, kam ju sanitka odviezla po náhlom kolapse. Oslávila tam 74. a včera už i 75. narodeniny. Jej dcéra Tereza Brodská (46) mamičke usporiadala súkromnú oslavu, na ktorú priviedla syna Samuela a jeho slečnu.

Už druhýkrát Jana Brejchová sfúkla pomyselnú sviečku na narodeninovej torte z nemocničného lôžka, tentoraz na klinike v Berouně. V utorok sa za ňou vydala jej dcéra Tereza Brodská, aby s matkou oslávila 75. rok života.

Ešte predtým išla na veľké nákupy. Nakúpila spodnú bielizeň, potom zamierila do obchodu s orieškami, kde si ich pár nabrala, potom sa zastavila pre ovocie, v mäsiarstve a nakoniec tašku naplnila drogériou.

blesk.cz

Jej kroky potom viedli do pražskej kaviarne, kde pre mamu kúpila asi tortu a nejaké zákusky. S taškami išla domov, kde vyzdvihla svojho syna a jeho dievča, vyzdvihla si bielu kyticu ruží a vyrazila za matkou.

blesk.cz

Matke okrem zákuskov a kytice ruží dala tiež kúsky, ktoré nakúpila v obchode so spodnou bielizňou. Chorej Brejchovej ale asi urobilo radosť už len to, že mohla svoje narodeniny osláviť so svojimi najbližšími.

Súvisiace články

Najčítanejšie