Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Krutá rana pre Pohlreicha: Jeho žena Zdeňka má rakovinu. Už tri mesiace je bez vlasov
Zdielať na

Krutá rana pre Pohlreicha: Jeho žena Zdeňka má rakovinu. Už tri mesiace je bez vlasov

Zdroj: blesk.cz

Zákerná choroba zvaná rakovina si nevyberá. Bohužiaľ si došliapla na manželku obávaného šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha (57) Zdeňku (42). Jeho statočná žena sa pustila do boja a na dôkaz svojej sily zverejnila vlastnú fotografiu s holou hlavou. Rakovina jej v priebehu troch mesiacov zobrala všetky vlasy.

“So Zdeňkom nás moja choroba veľmi stmelila a spolu proti nej bojujeme. Žijeme len prítomnosťou a celú energiu dávame do toho, aby som ju porazila,“ povedala Blesk.cz Pohlreichová.

Na dôkaz, že Zdeňku Pohlreichovú rakovina nevystrašila, zverejnila fotografiu s holou hlavou na sociálnu sieť a pridala k nej odkaz.

“Celej mojej rodine, priateľom, svojim žiakom, kolegom, ktorí mi napísali alebo volali, nech všetko ustojím, všetkým vám chcem veľmi poďakovať.  Veľmi si to vážim!

blesk.cz

Už tri mesiace bojujem s rakovinou, a i napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí to vedia, ale ich vyššie záujmy, ako je pomsta, závisť a pošpinenie, ich neodradí od nechutností a prepieraniu vášho súkromia na verejnosti. Nechcem ľútosť ani sa tu obhajovať, to fakt nemusím, všetky moje činy a správanie mali vždy len dobré úmysly, nie všetko sa vám v živote podarí, ale moje svedomie je čisté.

blesk.cz

Ľuďom, ako je Adam K, Lukáš L., a ďalším, ktorí zásobujú bulvár nechutnosťami a informáciami z môjho súkromia, neiktorí pre peniaze (za pár stoviek korún), iní na zakázku a pod... chcem odkázať, že nás so Zdeněčkom nič nezastaví, ani voda, ani vietor, my ideme do kopca aj z kopca, proste ideme a stále a nič a nikto nám v tom nemôže zabrániť .“

Súvisiace články

Najčítanejšie