Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Osamotený Martin Dejdar: Zaspáva s túžbou počuť svoju ženu a deti
Zdielať na
Showbiznis

Osamotený Martin Dejdar: Zaspáva s túžbou počuť svoju ženu a deti

Zdroj: archív ahaonline.cz

Martin Dejdar (50) je už tri roky sám. Jeho rodina žije na Floride, on je v Prahe a zarába peniaze. Taká vzdialenosť dokáže so vzťahom urobiť divy. Samota nie je dobrá spoločníčka, ako sám Martin priznáva.

“Mám prázdnu chladničku a plný kôš bielizne,“ hovorí Dejdar pre Blesk pre ženy, ale je jasné, že to nie je zďaleka to najhoršie. Ťažšie je to, že so svojou rodinou nie je v kontakte tak, akoby chcel.

Budík má nastavený na siedmu hodinu a chodí domov o polnoci. Lenže než stačí zavolať manželke a deťom, zaspí. Potom sa prebudí s telefónom v ruke a zrniacou televíziou. Prečo sa teda nezoberie a k svojim najbližším hneď neletí?

Je to samozrejme práca, ktorá Dejdara drží v Prahe a umožňuje tak zbytku rodiny a hlavne deťom, poznať inú kultúru, tradície a naučiť sa jazyk. Jednotlivo sú ich životy normálne. Otec od rána do noci pracuje, aby uživil rodinu, manželka sa o rodinu stará a deti chodia do školy. S tým rozdielom, že Dejdar je v Prahe, zatiaľ čo zbytok rodiny na Floride.

Ich domovom je však vraj aj naďalej Česko, kde rodina trávi spoločné leto. Konkrétne teda máj až september, kedy majú deti v škole voľno. V školskom roku sa vidia napríklad na Vianoce. Pokiaľ herec letí za rodinou, užíva si voľné chvíle ako inak než športovo.

Na otázku, aké najväčšie rozdiely Dejdar vidí medzi životom v Česku a Amerikou odpovedá, že ide hlavne o to, že v Amerike panuje dobrá nálada. Ľudia sú tam skrátka tak nejako pozitívnejšie naladení.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie