Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Martin Dejdar (47). Nová láska z Talentu?
Zdielať na
Showbiznis

Martin Dejdar (47). Nová láska z Talentu?

O pozornosť porotcov v šou Česko Slovensko má talent sa snažili mnohí. Niektorí, napriek tomu, že nepostúpili, zaujali aj tak - nevšednosťou. Pred Ivanou Kmecovou pokľakol aj samotný Martin Dejdar a hovoril jej o svadbe v maďarskej metropole. No uznajte, koľko žien má také šťastie?

"A keby nám to vyšlo, vezmeme sa v Budapešti," tak takúto vetu si od Martina Dejdara nevypočuje len tak hocikto. Ivana Kmencová však mala to šťastie, a to aj napriek tomu, že má iba 16-rokov.

Známy herec jej nielen túto, ale aj iné vety povedal kľačiac na kolenách. Ona mu ich na oplátku povedala odzadu. A nielen tú. Tínedžerka má zvláštnu schopnosť. Každé slovíčko si dokáže v hlave predstaviť a povedať ho odzadu. Nezáleží na tom, či je to slovo krátke alebo dlhé, zvláda úplne všetko. Využitie to však veľké nemá.

Šou Česko Slovensko má talent odkryla aj ďalší nevšedný talent. Pán Milan Buričin je učiteľom hudby, no sám hrá na čosi, čo sa na hudobný nástroj ani zďaleka nepodobá. Na cirkulárku. Na tento nápad mal prísť jedného dňa po zobudení. Zo zbytkov a s pomocou kamaráta napokon vysnívaný prístroj aj zostrojil a pochválil sa ním na sociálnej sieti. No a čo čert nechcel, ako sám hovorí, fanúšikovia ho žiadali, aby na tej cirkulárke zahral. Vraj ju chceli počuť. Zvláštne prianie, nie? Lenže fanúšikov pribúdalo a pesnička s cirkulárkou doslova prevalcovala všetkých predchádzajúcich 500 skladieb, ktoré pán Buričin zverejnil na internete.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie