Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hudák (44) a Dejdar (48) sa pobili! Čo je za tým?
Zdielať na
Showbiznis

Hudák (44) a Dejdar (48) sa pobili! Čo je za tým?

Už 21. marca vypukne Súboj národov! Rozdáme si to s bratmi Čechmi. Zahrievací duel v ringu si dajú moderátori Martin Dejdar s Michalom Hudákom.

Súboj národov uvidíte už 21. marca  o 20:30 na TV JOJ!

"Aby som úprimne povedal, ja sa na to chystám, ale stále ešte neviem o čo ideme bojovať. Ale ak by sme sa nedohodli mám boxerské rukavice," prezradil pred súbojom herec a moderátor Martin Dejdar. Nezvyčajné nakrúcanie si ale obaja užívali. "Sme ako ryby vo vode od 7-mej rána. Dejdar ma stále bije a vlastne nie, ja sa bijem sám," dodal herec a moderátor Michal Hudák.

Kým oni si to vybavovali ručne stručne, súťažiaci budú bojovať vedomosťami. "Súboj národov bude o nadhľade, nebude to však bratovražedný boj na život a na smrť. Budeme bojovať slovnými zbraňami a bude to skôr láskavý a nie urážajúci humor," prezradil o projekte Michal.

Moderátorov sme sa spýtali aj na zbrane, ktoré národy v súboji vytasia. "Myslím si, že Česi sú schopní improvizácie a poradiť si aj v ťažkých situáciach. My sme schopní s párom pančuchy rozbehnúť aj auto," obhajuje Čechov Martin. "My máme napríklad Tatry a neviem, či ich majú aj Česi. A máme aj Jánošíka a krásne dievčatá," myslí si Michal Hudák.

Ako sa spolu s Martinom zhodli, Česi aj Slováci sú natoľko sebestačný národ, že sa vedia zničiť aj sami. Dôležité však bude IQ, znalosti z praktického života, ale aj všeobecný prehľad. Napokon zvíťazí ten národ, ktorý bude vedieť viac.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie