Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bartoška sa po rakovine vracia do formy: Nakrúca film na psychiatrii
Zdielať na
Showbiznis

Bartoška sa po rakovine vracia do formy: Nakrúca film na psychiatrii

Zdroj: blesk.cz

Dostal sa do Bohníc. Skoro po ročnej prestávke sa herec Jiří Bartoška (68) opäť vracia pred kameru. A hneď aj na netradičné miesto. V pripravovanej komédii Teória tigra režiséra Radka Bajgara (54) si zahrá muža v psychiatrickej liečebni.

“Na filme sme sa dohovorili už pred seriálom Neviditeľní, ktorý som s Radkom Bajgarom nakrúcal. Ten projekt nosil dlho v hlave a ja som to chcel s ním robiť. A v seriáli som sa uistil, že s ním spolupracovať chcem,“ zveril sa Blesku Bartoška, ktorý si vo filme zahrá hlavnú úlohu.

Predstaví sa ako veterinár Jan. Ten je so svojim doterajším životom a manželstvom nespokojný a hľadá cestu von. Chce slobodne a dôstojne žiť, ale vyberie si pre to zvláštny spôsob.

“Pár doktorov som už hral, ale veterinárom budem prvýkrát. Vtipné je, že ten film sa dokonca začína s tým, že kastrujem kocúra, ktorý je uspatý. Kastrovať ho snáď nebudem a bude to robiť veterinár,“ zveril sa so smiechom herec.

Jeho postava Jana nakoniec nájde cestu, ako od všetkého utiecť. Prehlási sa za blázna a nechá sa zatvoriť do Psychiatrickej liečebne Bohnice.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie