Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bartoška sa rakoviny nezľakol: Fajčí, kade chodí, a dá si aj pivko
Zdielať na
Showbiznis

Bartoška sa rakoviny nezľakol: Fajčí, kade chodí, a dá si aj pivko

Zdroj: blesk.cz

Herec Jiří Bartoška sa na jeseň dozvedel, že má rakovinu. Rozhodol sa jej postaviť zoči-voči a podstúpil chemoterapiu. Kvôli chorobe prišiel o vlasy a jeho telo bolo veľmi oslabené. Dnes je to minulosť. Vlasy znova narástli, herec začal chodiť do spoločnosti a aj keď vidieť, že mu choroba dala zabrať, vyzerá dobre. A tak sa nevzdáva ani obľúbeného fajčenia.

Herec Jiří Bartoška sa zdarne dostáva z vážneho ochorenia. Na jeseň mu našli nádor lymfatickej uzliny v medzihrudí. Našťastie ale liečba zabrala a hercov stav sa zasa vracia do normálu. Už mu dorástli aj vlasy a vychádzky do spoločnosti si užíva. To dokázal na premietaní filmu Sedem zhavranelých bratov, kam dorazil so svojou manželkou - píše blesk.cz.

V bare kinosály sa stretol so svojimi kamarátmi a kolegami. Herec v dobrej nálade si dával pivečko a neodpustil si ani cigarety.

Tých sa nevzdal ani kvôli chorobe. Dokonca sa nechal počuť, že mu bolo odporučené znížiť počet vyfajčených cigariet, ale nie úplne prestať. To by mu vraj mohlo ešte priťažiť...

A tak sa cigarety nechce vzdať pri žiadnej príležitosti. Keď prišiel na tlačovku k svojmu filmovému festivalu, netrvalo ani desať minút a už si zapálil cigaretu. Bartoškovi to skrátka prejde, je to predsa prezident (festivalu), tak mu popolníček každý rád podá...

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie