Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vážne chorý Bartoška slávi 68. narodeniny: Čo mu popriali kolegovia?
Zdielať na
Showbiznis

Vážne chorý Bartoška slávi 68. narodeniny: Čo mu popriali kolegovia?

Zdroj: blesk.cz

Slávi 68 rokov. A pretože Jiří Bartoška bojuje už päť mesiacov so zákernou rakovinou, kamaráti mu prajú jediné: Veľa zdravia, Barťáku, odkazuje cez Blesk i Miroslav Donutil (64).

Kvôli zákernej chorobe oslávenec zrušil všetky pracovné povinnosti. Nechal si len cestopisný seriál Českej televízie Na cestě.

“Nakrúcame spolu minimálne dvakrát do mesiaca. A vždy sa pri tom náramne pobavíme. Jirka dobrú náladu a zmysel pre humor rozhodne nestratil,“ povedal Blesku Donutil, ktorý s Bartoškom nahovára komentáre.

Obaja sa poznajú už od štúdií na brnenskej JAMU, hoci každý z nich chodili do iného ročníka. Pracovne sa ale poriadne stretli až v roku 2006 – Na cestě.

“Vtedy som bol oslovený, či by som nechcel zasvätene a zábavne moderovať cestopis. A že si mám k tomu nájsť parťáka. Hneď som si spomenul na Jirku a jeho neuveriteľne charizmatický hlas,“ spomína Donutil. Jeho reakcia vraj bola bezprostredná: Ty vole, ja som ale nikdy nič také nerobil!

“No a za tých deväť rokov už máme za sebou tristo dielov...,“ usmieva sa Donutil.

V štúdiu sa stali obrovskými kamarátmi, a už si stihli sľúbiť, že až sa Bartoška uzdraví, vyrazia spolu do krajiny, ktorú už divákom predstavili, ale sami tam ešte neboli.

Priania kolegov

Pavel Zedníček (65), herec

“Prial by som mu, aby mu už tá sviňa dala pokoj. Taktiež, aby sa mu podaril festival, aby viac času mohol venovať kamarátom než doktorom a aby mu, kurňa, už bolo dobre na svete.“

Marie Poledňáková (73), režisérka

“Prajem hlavne zdravie a už len samé skvelé a veselé zážitky!“

Eva Holubová (56), herečka

“Zdravie!!!!!!!“

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie