Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jiří Bartoška (67) prišiel o vlasy: Kvôli rakovine
Zdielať na

Jiří Bartoška (67) prišiel o vlasy: Kvôli rakovine

Zdroj: reporfoto: bleks.cz

Vynikajúci český herec, šéf karlovarského filmového festivalu a vášnivý fajčiar Jiří Bartoška už niekoľko mesiacov bojuje so zákernou rakovinou v oblasti medzihrudia. Chemoterapia, na ktorú dochádza do nemocnice v Motole, ho pripravila o vlasy.

Magazín Sedmička priniesol fotografie herca Bartošku z centra Prahy, na ktorých je vidieť, ako vystupuje zo svojho modrého luxusného BMW Na Příkopě a ide na schôdzku. V aute na palubnej doske pritom nechal načatú krabičku cigariet. Svoju vášeň a neresť tak neopúšťa ani vo chvíľach ťažkej choroby.

Bartoška má teraz hlavu úplne bez vlasov, ale obočie má stále viditeľné. Tvár, ktorú donedávna pokrývala hustá brada, je tiež úplne holá. Vyzerá to, akoby si hlavu radšej vopred oholil sám, aby tým predišiel stresujúcemu vypadávaniu vlasov, ktoré chemoterapiu sprevádza. S vlasmi obvykle pacient prichádza aj o obočie, riasy či ochlpenie. -

blesk.cz

Bartoškovi bola rakovina miazgových uzlín identifikovaná pred niekoľkými mesiacmi. Nemocnica Motol po dohode s Bartoškou a jeho rodinou vydali prehlásenie o jeho chorobe s tým, že práve v Motole podstúpi Bartoška systémovú chemoterapiu.

Súvisiace články

Najčítanejšie