Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zdravotný stav Jiřího Bartošku: Posledný test mu zlepšil náladu
Zdielať na

Zdravotný stav Jiřího Bartošku: Posledný test mu zlepšil náladu

Zdroj: koláž blesk.cz

Jiří Bartoška sa už mesiace bije so zákernou rakovinou miazgových uzlín v medzihrudí. Dochádza na chemoterapie a sám si oholil hlavu, aby predišiel potupnému strácaniu vlasov, ktoré spravidla agresívnu liečbu nasleduje. Prezradila to Eva Zaoralová, Bartoškova dlhoročná filmová spolupracovníčka. Povedala tiež, že Barťák dostal prvé výsledky liečby...

Filmová kritička Eva Zaoralová roky ťahá s Bartoškom filmovú káru menom Medzinárodný filmový festival Karlove Vary. Kto iný než jeho blízka spolupracovníčka by mohol zasvätene prehovoriť o zdravotnom stave obľúbeného herca, ktorého okolie až na jedno oficiálne tlačové prehlásenie mlčí.

Pre magazín Sedmička mimo iného prezradila, že to bola práve Bartoškova iniciatíva oholiť si hlavu. “Je v úplnej pohode, v dobrej nálade, akurát je mu vždy zle po chmeoterapii,“ nechala sa počuť najslávnejšia česká filmová kritička.

reprofoto blesk.cz

Bartoška sa lieči v nemocnici v Motole, kam chodí na chemoterapie, ktoré už teraz priniesli prvé výsledky. “Hovoril, že je po teste, ktorý ukázal, že je na dobrej ceste, vďaka čomu sa mu výrazne zlepšila nálada,“ povedala Zaoralová Sedmičke.

blesk.cz

Herec a riaditeľ filmového festivalu neustáva ani v práci. Hoci sa musel vzdať roly v seriáli Já, Mattoni, kde ho podľa informácií Blesku nahradí Alois Švehlík, poctivo sa vraj venuje prípravám jubilejného 50. ročníka festivalu, ktorý sa blíži. “Myslím, že to zvládne. To by musel byť nejaký nepredpokladateľný obrat vo vývoji jeho choroby, ale dúfam, že nebude. Vlastne všetci vrátane neho a doktorov dúfame, že žiadny nebude,“ dodala Zaoralová.

blesk.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie