Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chemoterapiou oslabený Jiří Bartoška: Fajčí a pije
Zdielať na

Chemoterapiou oslabený Jiří Bartoška: Fajčí a pije

Zdroj: ahaonline.cz

Len málokto čakal, že sa herec a riaditeľ karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (67) objaví na vyhlásení filmových cien Český lev v pražskom Rudolfíne. So svojím zdravotným stavom riskoval a správal sa, akoby rakovina neexistovala.

V sprievode manželky Andrey (63) dorazil na ceremoniál Bartoška, ktorý už od jesene bojuje s rakovinou kvôli nádoru v medzihrudí. Medzi kolegami tým spôsobil obrovský rozruch. Došlo i na slzy dojatia.

“Veľmi som sa na dnešný večer tešil, hlavne na svojich priateľov,“ povedal denníku Aha! hneď po príchode herec. Keď čelil veľkému záujmu, vyzeral vyrovnane, ale hneď po skončení priameho prenosu odišiel do uzavretej zóny, aby sa skryl pred objektívmi.

Jiří Bartoška s Bolkom Polívkom.

ahaonline.cz

“Na pánovi Bartoškovi nebola jeho choroba veľmi poznať. Bolo vidieť, ako je veľmi šťastný a užíva si spoločnosť, ktorá na ňom doslova visela,“ prezradil denníku Aha! jeden z prítomných hosťov, ktorí boli prekvapení, že vidia herca fajčiť a piť alkohol. “Popíjal víno a fajčil jednu cigaretu za druhou,“ prezradil jeden z nich. Fotografovia však do sály nemali vstup...

Jiří Bartoška a Eliška Balzerová

ahaonline.cz

Návšteva veľkej akcie však so sebou nesie i značné zdravotné riziko. Človek s oslabenou imunitou po prekonanej chemoterapii, je oveľa náchylnejší chytiť nejakú virózu. “Toho sa naozaj nebojím,“ prehlásil Bartoška. Odchádzal až po jednej hodine v noci. V závese manželky potom pešky zamieril k domovu, má to od Rudolfína len pár sto metrov. Bolo zrejmé, že je evidentne šťastný a plný krásnych dojmov.

Jiří Bartoška s manželkou.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie