Polojasno
22°
Bratislava
Chorý Bartoška fajčil v divadle jednu od druhej!
Zdielať na
Showbiznis

Chorý Bartoška fajčil v divadle jednu od druhej!

Zdroj: belsk.cz

Tak toto je dobrá správa. Chorému hercovi Jiřímu Bartoškovi, ktorý cez týždeň oslávil 68. narodeniny, už rastú nové vlasy a fúzy. Vyzerá to teda, že boj so zákernou rakovinou lymfatických uzlín zatiaľ vyhráva. Napriek tomu príliš na svoje zdravie nedbá, keď si nedokáže odoprieť svoje milované cigarety ani vo chvíli, keď mu v tele bujnie nádor...

Blesku sa filmovú legendu podarilo vyfotiť vo štvrtok večer v Divadle Bez zábradlí, kde bol spoločne s manželkou Andreou (65) na premiére predstavenia Garderobiér s Karlom Heřmánkom (67) v hlavnej úlohe.

“Vyzerá skvelo, rastú mu už vlasy a my sa tešíme, že sa čo najskôr vráti na naše dosky s predstavením Jakub a jeho pán,“ povedala Blesku hovorkyňa divadla Jana Adamová. Blesk hercovi praje, aby liečba bola úspešná a aby sa čo najskôr vrátil k práci, ktorú tak miluje.

“Ak pacientovi rastú vlasy, tak je to známka toho, že chemoterapie dopadli dobre,“ povedal Blesku lekár Pavel Boček z onkológie motolskej nemocnice. Práve tam sa Bartoška so zákernou rakovinou liečil.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie