Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jiří Bartoška stavia dom pri Karlových Varoch: Bude mať mystickú adresu
Zdielať na
Showbiznis

Jiří Bartoška stavia dom pri Karlových Varoch: Bude mať mystickú adresu

Zdroj: blesk.cz

K medzinárodnému filmovému festivalu bude mať jeho prezident Jiří Bartoška (68) ešte bližšie. Pri Karlových Varoch totiž vlastní pozemok a teraz si tam práve začína stavať dom.

Pozemok o veľkosti asi 2 tisíc metrov štorcových si prezident MFFKV kúpil v obci Andělská Hora, ktorá je od miesta konania festivalu vzdialená len 10 kilometrov. Parcela dlho ležala ladom, podľa informácií Blesku sa už projekt chystá.

“Pán Bartoška má u nás pozemok kúpený asi desať rokov, teraz to vyzerá, že snáď k výstavbe domu čo najskôr príde. Sme za neho veľmi radi, je to príjemný človek a s radosťou ho tu privítame,“ povedala starostka Miloslava Křimská.

A radosť zo slávneho suseda majú aj miestni. “Pána Bartošku máme radi. Dúfame, že sa mu tu aj zlepší zdravotný stav. Andělská Hora je totiž mystické miesto a hovorí sa, že na Andělskej Hore nikto neochorie,“ podotýkal jeden zo susedov.

Pozitívnu energiu môže ale herec, ktorý bojuje s rakovinou uzlín v medzihrudí, čerpať aj na neďalekom golfovom ihrisku. Tam má okrem členstva aj svoje parkovacie miesto.

Andělská Hora je zaujímavé miesto, jedno z energeticky najsilnejších v Európe. Hrad bol založený na sklonku 14. storočia pánmi z Oseku a zohral dôležitú úlohu v čase husitských vojen.

Celá zóna v okolí hradu má blahodarne pôsobiť na ľudský organizmus, čo potvrdili niekoľkí senzibilovia. Zbavíte sa tu depresie a posilníte ochrannú funkciu aury.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie