Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Lucie Vondráčková: Po mesiacoch išla s pravdou von
Zdielať na
Showbiznis

Lucie Vondráčková: Po mesiacoch išla s pravdou von

Zdroj: ahaonline.cz

Rastúce bruško maskovala ako tajnú vojenskú základňu. Pol roka Lucie Vondráčková (35) tvrdila, že nie je druhýkrát v tom. A teraz, pár dní pred pôrodom, hrdo pózuje pred objektívom.

O speváčkinom tehotenstve sa špekulovalo od vlaňajšieho novembra. Lucie bola už v treťom mesiaci, ale k požehnanému stavu sa nechcela vyjadrovať – píše ahaonline.cz.

Aby špekulácie vyvrátila, dávala na sociálnu sieť jednu fotku za druhou, na ktorých maskovala bruško. Až vo februári, keď priletela do Prahy, “kápla božskou“, že je v šiestom mesiaci.

Presný termín pôrodu síce neprezradila, ale zmienila sa, že by to mal byť koniec mája. A jej posledná fotografia, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti, to len potvrdzuje.

“Fotka je aktuálna,“ potvrdil denníku Aha! speváčkin otec Jiří Vondráček (64). Či bude Lucie tajomná ako hrad v Karpatoch aj s tým, že sa dieťa narodilo, ukáže až čas.

Zatiaľ to ale vyzerá, že svojich fanúšikov nevodí za nos ako predtým. “Neviem o tom, že by Lucie porodila,“ povedal Aha! otec Vondráček.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie