Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Lucie Vondráčková klamala fanúšikom: Som tehotná, priznala po mesiacoch
Zdielať na

Lucie Vondráčková klamala fanúšikom: Som tehotná, priznala po mesiacoch

Zdroj: facebook

Fotkami na Facebooku sa snažila vyvrátiť špekulácie o svojom tehotenstve, s úsmevom neviniatka všetkým fanúšikom tvrdila, že druhé dieťa nečaká. Teraz Lucie Vondráčková prišla do Česka a musela kápnout božskou. Jej syn Matyáš sa o pár mesiacov dočká súrodenca.

Keď si na jeseň nepriletela pre Slávika, bolo to všetkým jasné. Lucka Vondráčková je druhýkrát tehotná. Speváčka sa v súťaži umiestnila na druhom mieste. Na sociálnej sieti, ktorá je jediným pojítkom s jej fanúšikmi doma v Česku, dávala len samé fotky v huňatých svetroch, aby maskovala rastúce bruško, však túto informáciu mesiace vehementne popierala.

Vondráčková teraz po niekoľkých mesiacoch dorazila z Kanady domov do Česka, aby mimo iného nafotila reklamnú kampaň. Usporiadala taktiež autogramiádu pre fanúšikov, ktorým niekoľko mesiacov o radostnej správe o druhom dieťati klamala.

V priebehu fotenia speváčka serveru Revue iDnes.cz potvrdila, že začína druhú polovicu tehotenstva. Či to bude dievčatko, alebo či sa Matyáš dočká bratríčka, zatiaľ rodičia vraj nevedia.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie