Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Lucie Vondráčková (34): Nadupaný dekolt a fotografie bez podprsenky
Zdielať na

Lucie Vondráčková (34): Nadupaný dekolt a fotografie bez podprsenky

Zdroj: facebook.com

Montreal zaliaty slnkom sa len tak nevidí. Rovnako, ako nadupaný dekolt Lucie Vondráčkovej. Tá využila slnečné dni, zahodila huňatý sveter a nafotila niekoľko odvážnych fotiek, na ktorých vystavuje svoje obdivuhodne plné poprsie.

Lucka Vondráčková nafotila jedny z najdráždivejších fotiek, ktoré vystavila na sociálnej sieti. A to vďaka tomu, že sa pred fotoaparátom nakrúcala len v tielku, pod ktorým nemala podprsenku.

Lucie dala na obdiv svoje bujné poprsie, ktoré až doteraz skrývala pod huňatými svetrami a vyťahanými tričkami. Páni najviac ocenia Luciine stvrdnuté bradavky, ktoré sa jej pod tesným tielkom rysujú. Niet divu, i keď sa teploty v Montreale pohybujú niečo nad nulou, pre citlivé miesta na tele je stále zima.

Okrem toho sa Lucka podelila so svojimi fanúšikmi taktiež s radosťami, ktoré doma prežíva. Jej syn Matyáš, ktorého má so svojim manželom Tomášem Plekancom, oslávil na Mikuláša svoje tretie narodeniny. Pochválila sa tortou, ktorú pre neho upiekla a nezabudla dodať pár noviniek zo svojho pracovného života. Svojich priaznivcov nalákala na rozhovor v časopise pre násťročných a na vianočný duet s Karlom Gottom.

Súvisiace články

Najčítanejšie