Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Adéla Gondíková: Vyhadzov z televízie pre zradu
Zdielať na

Adéla Gondíková: Vyhadzov z televízie pre zradu

Zdroj: archív ahaonline.cz

Definitívny koniec Gondíkovcov na Nove! Po Daliborovi (44) sa z televízie musí porúčať aj jeho sestra Adéla. Vedeniu totiž prekáža, že súrodenci práve rokujú o novej relácii s televízou Prima. Gondíkovú kvôli tomu na konci januára vyhodili z relácie o varení.

V decembri súrodenci oznámili, že už nechcú po 14 rokoch ďalej pokračovať v moderovaní relácie Rady ptáka Loskutáka. Adéle na Nove ďalej platila zmluva s Tescomou s chutí. Takže, zatiaľ čo Dalibor bol z televízie preč a začal nakrúcať novú reláciu Muži proti ženám na Prime, jeho sestra zostávala u konkurencie.

“Keď to prasklo, že obaja s bratom chystajú kutilskú reláciu na Prime, vedenie Novy Adélu vyhodilo! Bolo k nej nekompromisné. Skončili s Loskutákom s argumentom, že si potrebujú odpočinúť, a pritom kujú pikle inde. To tu nikto nechápe,“ povedal nám zdroj z televízie.

archív ahaonline.cz

“Nechceme nič komentovať, vyčkajte,“ odmietol čokoľvek povedať Dalibor Gondík. Adéla, ktorá sa mimochodom objaví v druhej časti primáckeho seriálu Svatby v Benátkách, mlčí.

Prima si mädlí ruky

archív ahaonline.cz

Zatiaľ čo na Nove zúria, na Prime sa na ich príchod tešia. “S Adélou a Daliborom rokujeme o spolupráci. Spoločne sa bavíme o relácii o hobby magazíne, ktorý by sme divákom radi predstavili. Obaja majú za sebou veľké skúsenosti s reláciou tohto typu a obaja patria k špičkovým moderátorom,“ povedala Aha! hovorkyňa Primy Marie Fianová.

Súvisiace články

Najčítanejšie