Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tehotná Lucie Vondráčková ma stále chuť na kyslú kapustu
Zdielať na

Tehotná Lucie Vondráčková ma stále chuť na kyslú kapustu

Zdroj: blesk.cz

Najskôr nemohla pomaly nič prehltnúť, pretože podobne ako tehotná vojvodkyňa Kate zvracala aj tridsaťkrát za deň, teraz tehotná Lucie Vondráčková (34) priznala, že denne zje pomerne veľa kyslej kapusty.

Keď Lucka pred šiestimi mesiacmi druhýkrát otehotnela, trpela strašnou nevoľnosťou. Vraj sa to s tým, keď čakala Matyáša (3), nedalo porovnať. Kvôli strašným nevoľnostiam sa nezúčastnila ani odovzdávania Slávikov, a to skončila na druhom mieste. “Nemohla som sa ani zdvihnúť. Celých Slávikov som strávila na zemi v kúpeľni,“ nechala sa počuť speváčka. Našťastie je jej už dobre.

“Stále mám chuť na kyslú kapustu,“ zverila sa speváčka na chate Českej televízie. Na druhú stranu vyradila z jedálnička chlieb. “Je to pre organizmus veľká úľava, skúste to tiež,“ láka Lucia nasledovateľov.

blesk.cz

Naša mierna zima, ktorú zažíva od stredajšieho príletu z Kanady, sa Vondráčkovej páči. “V Montreale je mínus tridsaťšesť stupňov. Ale všade je pekne, keď tam ste s niekým, koho máte radi,“ usmieva sa spokojne manželka hokejistu NHL Tomáša Plekanca (32) a jediné, čo jej tam vraj chýba k absolútnemu šťastiu, sú jahodové knedlíky.

facebook

Vondráčková je v Česku na niekoľkodenný skok. Hneď cez víkend odlieta domov do Kanady, kde tiež za štyri mesiace príde na svet Matyášov súrodenec. Z poverčivosti Lucia nepozná ani pohlavie bábätka, ani ešte nenakupuje žiadnu výbavičku.

Súvisiace články

Najčítanejšie