Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka Lucie Vondráčková: Koleduje si o prepadnutie
Zdielať na

Speváčka Lucie Vondráčková: Koleduje si o prepadnutie

Zdroj: ahaonline.cz

Život ako v bavlnke? Kto kde si myslí, že si Lucie Vondráčková (34) vďaka manželstvu s bohatým hokejistom Tomášom Plekancom (32) taký život má. Lenže speváčka sa zverila, že tomu tak nie je. Život v kanadskom Montreale podľa nej občas pripomína peklo.

Jedno je isté. Plekanec, ktorý hrá za hokejový tím Montreal Canadiens, Luciu a rodinu finančne zaistí. Toto ale vyzerá na jediné pozitívum života Vondráčkovej za oceánom.

“Teraz cez zimu je tam mínus 36 stupňov, to je normálka. Musíte nosiť špeciálnu bundu, aby ste nezmrzli,“ zverila sa Lucie s tým, že normálne chodí von aj so svojim synom Matyášom (3).

"Už je zvyknutý. Až pôjde do škôlky, bude sa všetko riadiť podľa teploty. Niektoré škôlky fungujú do mínus 20 stupňov, niektoré do mínus 30. Inak by deti nemohli v Kanade chodiť pol roka von, keby ste ho chceli uchrániť pred mrazmi,“ hovorí Vondráčková, ktorá v Montreale v priebehu mája porodí druhého potomka. Jednu výhodu ale treskúca zima v Kanade má – Lucia s Tomášom nemusia zamykať dom. “Nejako to prosto neriešime. Kto by v tých mrazoch vôbec chodil von. Nemám strach. Je to tam proste iné,“ dodala Vondráčková.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie