Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Opotrebovaný Ivan Mládek: Vysmial sa vrstovníkom a ukončil kariéru
Zdielať na

Opotrebovaný Ivan Mládek: Vysmial sa vrstovníkom a ukončil kariéru

Zdroj: ahaonline.cz

Ivana Mládka (73) máme zažitého hlavne ako speváka a komika, taktiež sa venuje písaniu textov, skladaniu hudby a kreslením. Jeho kariéra trvala dlhých 46 rokov. Teraz ale prišiel s prehlásením, z ktorého je jasné, že tu končí sranda...

“Keď vidím svojich vrstovníkov, ktorí furt lezú na obrazovku, tak z toho mám rozporuplné pocity,“ prehlásil Mládek v rozhovore pre Frekvenci 1 s tým, že kolegovia z brandže, ktorým je cez sedemdesiat a verejne sa prezentujú v médiách, mu pripadajú k smiechu.

Mládek svoj odchod z televízie plánoval už dlhší čas a svoj plán aj splnil. “V najlepšom sa má prestať. Keď nám skončil seriál na TV Barrandov, tak som to využil a zavesil na klinec,“ vysvetlil Mládek, prečo končí práve teraz.

ahaonline.cz

Spevák je rozhodnutý svoj čumák do televízie už nestrkať a po vlastnej relácii v televízii už netúži, pretože je s tým veľa práce. “Už som starý dedko. Ja si myslím, že do televízie majú ísť mladí,“ osvetlil Mládek, že svoje rozhodnutie myslí vážne.

ahaonline.cz

Svoj voľný čas teraz hodlá venovať kapele Banjo Band a maľovaniu, nebráni sa ani skladaniu hudby, ale pre televíznu obrazovku si už podľa vlastných slov pripadá opotrebovaný.

Súvisiace články

Najčítanejšie