Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Moderátor Jan Rosák v úzkych: Dieťa s fanúšičkou?
Zdielať na

Moderátor Jan Rosák v úzkych: Dieťa s fanúšičkou?

Zdroj: ahaonline.cz

Jan Rosák (67) je úspešným moderátorom nielen televíznych relácií už dlhé desaťročia. Jeho inteligentný a nevtieravý humor si obľúbili diváci pri televíznych obrazovkách aj rozhlasoví poslucháči. Raz po ňom dokonca vyštartovala šialená fanúšička.

“Tak fanúšičky i fanúšikov som samozrejme mal a snáď aj mám,“ povedal Rosák pre Blesk TV Magazín. To je pochopiteľné, keby ich nemal, nedosiahol by vo svojej profesii toľko úspechov.

Raz po ňom vyštartovala šialená fanúšička v budove Českého rozhlasu. Bolo to v časoch, kedy bol ešte štíhly a čiernovlasý. Prechádzal vestibulom a naraz k nemu zozadu pribehla nejaká osoba.

“Chytila ma, otočila k sebe a povedala ohromne sklamane: Jé to nie je on!“ začal Rosák vtipnú historku. Keď sa ženy opýtal, na koho tam čaká, povedala, že striehne na Karla Gotta, pretože s ním čaká dieťa a on o tom ešte nevie.

archív ahaonline.cz

“Takže som bol zo začiatku máličko naštvaný, že to nie som ja, a vzápätí som bol zasa veľmi rád, že nemá to dieťa so mnou,“ dodal moderátor s tým, že to bolo iba raz, kedy po ňom šialená fanúšička vyštartovala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie