Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Spevák Petr Kolář po škandále s drogami: Sex s blondínkou pri bare
Zdielať na

Spevák Petr Kolář po škandále s drogami: Sex s blondínkou pri bare

Zdroj: blesk.cz

Petr Kolář (47) pije ako dúha a tentokrát neudržal chtíč na uzde. Vrhal sa na každú ženu, ktorá mu prišla pod ruku. Večierok zakončil s rukou v nohaviciach profesionálnej striptérky Nadi Vinecké (40).

Ten Kolář si prosto nedá pokoj. Akoby nestačila jeho divoká jazda na narodeninovom večierku Milana Drobného (70) pred niekoľkými týždňami, kde sa opitý skotúľal zo schodov s vrecúškom drogy v ruke.

Oslava na počesť nedožitých 50. narodenín Petra Muka (†45) – opäť v zakliatej pražskej Lucerne – mala veľmi podobný scenár. A ešte pikantnejší koniec.

Ešte pred koncertom muzikant sľúbil, že svojho kamaráta poriadne zapije. “Samozrejme zaparím, Petr by tiež zaparil, a budem si dávať pozor na schodoch,“ zavtipkoval Kolář.

A ako sľúbil, tak aj urobil. Rocker do seba celý večer hádzal panáka za panákom. S narastajúcou hladinkou mal čím ďalej väčšiu chuť na štipku intímnosti.

blesk.cz

Štyri obete

Jeho náručou prešli hneď štyri rôzne dievčatá. A neskončilo to iba pri maznaní pri tanci. “Petr mal zo slečien hlavu v oblakoch. Ku každej sa tiskol, tancoval s ňou a po celom tele ju ohmatával, bozkal sa s nimi a niekoľkokrát jeho ruky skončili i v ich rozkroku,“ popísal očitý svedok Kolářovho vyvádzania.

Po troch hanblivých krásaviciach zabodoval u vysokej plavovlásky. Aby nie, keď sa jeho obeťou stala príležitostná herečka Naďa Vinecká, ktorá sa živí hlavne odhaľovaním svojho tela.

A to aj ukázala spevákovi, ktorý jej zvodom podľahol a dôkladne ohmatal všetko, čo ohmatať mohol. Dokonca dlho šmátral Nadi v nohaviciach.

blesk.cz

Je krajne nepravdepodobné, že by v nich hľadal vrecúško s bielym práškom, ktoré by mu vylepšilo náladu. Aj napriek tomu, že Lucernu opustil len v sprievode kamamarátov, Kolář ani jeho priateľka nezdvíhali Blesku telefón.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie