Jasno
16°
Bratislava
Haberova partnerka Peštová: Prečo prosila svoje deti, aby ju zapreli?
Zdielať na

Haberova partnerka Peštová: Prečo prosila svoje deti, aby ju zapreli?

Zdroj: ahaonline.cz

Teplická rodáčka Daniela Peštová (44) je stále vyhľadávaná modelka a bez problémov valcuje mladšiu konkurenciu a tak niet divu, že s dvoma deťmi skrátka nestíha všetky pochôdzky. A nezriedka to dopadne katastrofálne.

Peštová je síce tvárou salónu krásy, ale podľa všetkého jeho služby nevyužíva. “Raz za čas si nechám urobiť profesionálny strih a potom to zasa nechám rásť. Potom naraz pozerám, že ono to už nie je, ako bolo. Než by som čakala, než sa niekam dostanem, prosto vezmem nožničky. Je to otrasné a každý kaderník je z toho hotový. Pretože ja mám nožnice na papier, nemám ani tie profesionálne. Niekedy sa to podarí, niekedy nie,“ zverila sa modelka serveru iDnes.cz

Daniela Peštová s Pavlom Haberom.

ahaonline.cz

A ušetrené tejto domácej metódy nezostali ani jej tri deti syn Yannick Faust (18) a dcéra Ella Joy Anna (12) a syn Paul (5). Na tých si párkrát svoje kadernícke umenie tiež vyskúšala, ale rýchlo s tým prestala. “Vždy to dopadlo tak, že som potom prišla so sklopenými ušami ku kaderníkovi a poprosila ho, či by to nemohol opraviť. A deti som prosila, nech nehovoria, že to urobila ich matka,“ popísala vtipné rodinné momenty Peštová.

Súvisiace články

Najčítanejšie