Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Skutočný Jim Carrey sa vysmial trapasu na Českom levovi
Zdielať na

Skutočný Jim Carrey sa vysmial trapasu na Českom levovi

Česko sa stalo terčom posmechu médií z celého sveta. Scénka s účasťou falošného Jima Carreyho, na ktorú naletel aj režisér Jan Svěrák, pobavila i samotného amerického herca, ktorý trapas na Českom levovi okomentoval na sieti Twitter.

"Pozrite sa, som zaujímavejší, ako Oscary. A to sa zatiaľ váľam na gauči a jem chipsy," napísal skutočný Jim Carrey na svojom profile na Twitteri.

Reagoval tak na vystúpenie svojho dvojníka Hariho Zinhasovica na Českom levovi. To trvalo pätnásť sekúnd, ľuďom v Dvořákovej sieni pražského Rudolfina falošný Carrey zamával a odpálil konfety. Nič nepovedal a odišiel.

Režisér Jan Svěrák, moderátorka Lucie Výborná i šéfka Českej filmovej a televíznej asociácie Tereza Rychnovská celú nedeľu tvrdili, že Jim Carrey bol na Levovi skutočný.

Twitter/Jim Carrey

"Jasné, že na pódiu bol Jim Carrey. Vedela som, že príde, ale nevedela som, čo tu bude robiť," povedala sebaisto Výborná, ktorá galavečer moderovala. 

“Ten idiot Svěrák sa so mnou chcel dokonca fotiť,“ pobavene potvrdil Zinhasovic.

O niekoľko hodín neskôr všetci priznali, že sa nechali nachytať.

Celý incident i následná reakcia komika na sociálnej sieti pobavili ľudí na celom svete. Britské médiá o falošnom Carreym na Českom levovi informovali s podtitulom Blbý a blbší, v asociácii s jedným z najznámejších filmov kanadského komika. 

Pozrite si reportáž Martina Krpača o podvode na Českom levovi: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie