Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Drsné priznanie Petra Jandu: Podvádzal manželku, keď umierala na rakovinu
Zdielať na
Showbiznis

Drsné priznanie Petra Jandu: Podvádzal manželku, keď umierala na rakovinu

Zdroj: archív Petra Jandu, blesk.cz

K rockerom krásne ženy jednoducho patria a frontman kapely Olympic Petr Janda (72) nie je výnimkou. Po rokoch priznal, že aj on svoju prvú manželku podvádzal. A to v tom čase, keď jej lekári diagnostikovali rakovinu...

Slabosť pre ženy mal Petr Janda vždy a v čase najväčšej slávy s kapelou Olympic sa okolo neho mladé dievčatá motali. Jeho pletky s manekýnkami sa odrazili na jeho manželstve – píše blesk.cz.

“Prežívali sme manželskú krízu. Manželka Jana sa so mnou chcela rozviesť kvôli manekýnkam. Mala napísanú žiadosť o rozvod a mne to bolo fuk,“ priznal Janda.

Dnes by sa za svoje správanie k prvej manželke najradšej vyfackal. Zvlášť preto, že v čase, keď sa zamiloval do ďalšej manželky Martiny Jandovej, Jana dochádzala na chemoterapie kvôli rakovine.

“Chodili sme spolu už v čase, keď som mal problém s chorobou mojej ženy, to bolo celé také blbé,“ zveril sa rocker, ktorý na svoju manželku dodnes rád spomína ako na báječnú ženu. Jana je matkou jeho dcéry Marty a syna Petra, ktorý v roku 2001 na zhubnú chorobu taktiež zomrel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie