Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Olympic v Tatrách! Rozohnili pódium
Zdielať na
Hudba

Olympic v Tatrách! Rozohnili pódium

Koncert pod tatranskými štítmi absolútne vypredali a svojimi chronicky známymi pesničkami dokonca rozplakali nejednu dámu. Olympic hral na Štrbskom plese ako za mlada. Rozvášnené tatranské publikom ich dokonca nechcelo pustiť z pódia.

Českí rockeri sú zvyknutí spievať pred obrovskými davmi ľudí na štadiónoch. A tak nás zaujímalo, či budú vedieť  odohrať koncert v takomto intímnom prostredí pod tatranskými štítmi. "Tak ja nechcem hovoriť za všetkých, ale ja mám rád zmenu," povedal spevák Petr Janda.

"Publikum, ktoré si získate na svoju stranu, je to najlepšie a dúfam, že sa to stane i dnes," povedal bubeník skupiny Martin Vajgl. A naozaj sa stalo,stačila prvá pieseň a ľudia boli vo vytržení. Tak dlho tu hádam netlieskali ešte nikomu. A všetky vekové skupiny, dokonca aj tí mladší si pospevovali songy staré niekoľko desaťročí.

S Olympicmi sme sa porozprávali aj o ich vzťahu k Tatrám. Mali absolútne jasno v tom, kde sú, kde hrajú a čo je všade naokolo. Keďže sú to rockeri a o nich sa všeobecne hovorí ako o poriadne drsných chlapoch, ktorí sa po koncertoch odviažu a vyhadzujú z okien zariadenie hotelových izieb, chceli sme vedieť, či sa majú v hoteli báť.

"No jasné, ale ja som na prízemí, mám tam mreže na oknách, tak neviem, ako by som tam ten televízor prestrčil, tak sa na to vykašlem," dodal Petr Janda.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ-Mária Pavlíková

Zdielať na

Najčítanejšie