Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tofi pochybuje o Gottovom duševnom zdraví
Zdielať na
Showbiznis

Tofi pochybuje o Gottovom duševnom zdraví

Zdroj: ahaonline.cz

Sagvan Tofi (50) je nielen herec, ale po novom aj producent. Svoje súkromie si stráži ako ostriež. V rozhovore pre priznal, aký má názor na ženy, manželstvo a dokonca sa pozastavil nad duševným zdravím Karla Gotta (75).

Sagi o sebe tvrdí, že je gentleman a odmieta prezradiť, koľko mal v skutočnosti partneriek. “Niekoľko dievčat som v živote poznal, ale som gentleman, takže číslo nikdy nepoviem,“ povedal Sagvan a dokonca odmietol i špekulácie či ide o stovky alebo tisíce s tým, že toto je už minulosť – píše ahaonline.cz.

“Ženy sú to najkrajšie na svete,“ prezradil svoj názor a dodal, že predsa chlapi robia všetko pre ich priazeň.

“Oženiť sa je čudné,“ povedal Sagvan začudovaný na tým, že Karel Gott je ženatý, dokonca sa pýtal, či Majstrovi je*lo? O tom, koľko mal Sagi žien v posteli, sa špekuluje, snáď už od času, kedy sa prvýkrát objavil na obrazovke.

Na druhej strane sú jeho vzťahy vždy dlhodobé, nechajme sa teda prekvapiť, či ho predsa len niektorá pred oltár nedostane, aj keď sa teraz tomu razantne bráni.

Vyhýbavo ako o manželstve, odpovedal aj na otázky týkajúce sa počtu jeho detí. Svoje súkromie si jednoducho stráži a jediným potomkom, o ktorom sa vie, je jeho dcéra Satine a tá sa mu naozaj podarila.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie