Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gottová na TýTý prvýkrát v úlohe manažérky Gotta
Zdielať na
Showbiznis

Gottová na TýTý prvýkrát v úlohe manažérky Gotta

Zdroj: blesk.cz

Majster Karel Gott (75) mal zvláštny víkend. Dve ďalšie zrkadielka TýTý boli dobrým dôvodom pre úsmev. Štvali ho naopak informácie o jeho exmnažérke Jaroslave Herzerů. Vraj majú spolu spory. Herzerů ako manažérka skončila, nahradila ju spevákova manželka Ivana (39).

Gott s Herzerů, ktorá mu 5 rokov robila manažérku a 24 rokov účtovníčku, ukončil spoluprácu a všetku agendu previedol na manželku Ivanu a jej známu z pražského Divadla Broadway Lídu Sekaninovú. Bude tak de facto úplne pod kontrolou svojej ženy - píše blesk.cz.

Exmanažérka Jaroslava Herzerů medzitým oznámila, že celé účtovníctvo, ktoré spevákovi 24 rokov viedla, neprevezme Ivana ani nová účtovníčka, ale niekto úplne iný. “Pripravujem odovzdávacie protokoly a tie doklady si prevezme účtovnícka firma,“ povedala Blesku Herzerů.

Exmanažérka a Gottova žena: Nenávisť

“Vlani ju Ivana dokonca vôbec nepozvala na manželovu oslavu 75. narodenín na farme Čapí hnízdo za Prahou. Iba jej napísala SMS, že ju potom Karel pozve na obed,“ povedal Blesku zdroj z okolia Gotta.

Nielen s Jaroslavou Herzerů však ukončil Gott spoluprácu. Rozlúčil sa tiež so svojjim dlhororočným tajomníkom Janom Adamom, ktorý sa staral o poštu alebo o kontakt s fanúšikmi. Odteraz si vraj Gott bude Adama najímať iba na dramaturgickú spoluprácu na platniach a rozhlasových či televíznych reláciách.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie