Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sagvan Tofi (50): Jeho dcéra sa potatila, s pohárom na šampanské
Zdielať na

Sagvan Tofi (50): Jeho dcéra sa potatila, s pohárom na šampanské

Zdroj: archív blesk.cz

Keď Sagvan Tofi prestal schovávať pred svetom svoju rozkošnú dcérku, ukazuje sa, ako sa mu malá Satine (5) podobá nielen vzhľadom, ale tiež správaním. Je jej síce len päť, už sa stala kmotrou a v rúčke si nosila pohárik na šampanské!

Sagi vyviedol dcéru do spoločnosti prvýkrát tohto roka v septembri, keď ju vzal na premiéru muzikálu Snehová kráľovná. Malá princeznička v modrých šatoch sa vtedy otca nevedela nabažiť, takže ju Sagi mal skoro vždy v náručí.

Teraz mala Satine na akcii dokonca už svoju vlastnú rolu. Stala sa totiž kmotrou CD s hudbou práve k tomuto muzikálu a slávnostný krst sa uskutočnil priamo na Mikuláša, takže známa trojka nemohla na tejto akcii chýbať.

Tofi môže byť na svoju dcéru pyšný. Satine celá v čiernom, lesklej sukienke a strieborných teniskách vyzerala ako zmenšenina rockerky. Rebelský zjav okrem čertíkov v očiach podporil aj pohárik na šampanské, ktorý si Satine nosila stále so sebou a z ktorého popíjala. Keďže Sagi neprotestoval, dúfame, že to bolo iba detské šampanské.

Súvisiace články

Najčítanejšie