Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Karel Gott (75) mal autonehodu, šoféroval do televízie
Zdielať na

Karel Gott (75) mal autonehodu, šoféroval do televízie

Zdroj: ISIFA

Zvyčajne maestra Karla Gotta (75) vozí jeho osobný šofér Olda, tentokrát však sadol za volant sám spevák. A bohužiaľ sa mu to nevyplatilo. Na křižovatke medzi ulicami Patočkova a Střešovice Gott havaroval.

Gott sadol za volant preto, že je jeho šofér Olda chorý. A hneď ho stretla nepríjemná udalosť. Nehoda sa stala v centre Prahy, kde sa Gottov Mercedes zrazil s Octaviou.

Lokalita zodpovedá tomu, že Gott pravdepodobne mieril z neďalekej střešovickej nemocnice, kam chodí pravidelne na zdravotné prehliadky. A sedelo by, že pred ďalšou fázou koncertnej šňúry jednu absolvoval.

"Podľa mojích informácií bol na ceste do televízie Prima, kde ho čakalo vystúpenie vo VIP správach,“ povedala českému denníku Blesk Gottova manažerka Jaroslava Herzerů. Krátko potom sa ozvala aj Slavíkova manželka Ivana Gottová, ktorá sa práve chystala na moderovanie.

"Karlovi sa nič nestalo,“ poslala v SMS správe. Večer sa potom ohlásil aj samotný spevák. "Som v poriadku, ráno idem ďalej, teším sa na svojich fanúšikov v Brne,“ dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie