Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Iveta Bartošová (†48): Podvod na Českom slávikovi, Rychtář (56) zúri
Zdielať na

Iveta Bartošová (†48): Podvod na Českom slávikovi, Rychtář (56) zúri

Zdroj: koláž ahaonline.cz

Fanúšikovia Ivety Bartošovej sú od víkendového vyhlásenia Českých slávikov sklamaní! Ich modla zlato, striebro ani bronz nezískala. Skončila zemiaková. A tak sa sťažujú. Lenže pritom to boli práve oni, kto sa dopustil podvodu, keď skupovali SIM karty!

“Minimálne 400 ľudí z fanklubu posielalo Ivete hlasy každý deň! Je to komédia, Iveta mala vyhrať,“ prehlásil na sociálnej sieti člen fanklubu Martin Diviš. Jasne tak potvrdil, že priaznivci Bartošovej skupovali SIM karty, pretože podľa pravidiel Slávika môže človek z jedného čísla hlasovať do ankety len raz.

“Všetkým, ktorí spochybňujú výsledky, odporúčam si prečítať správu audítora,“ povedal Aha! Šéf Slávika Jaroslav Těšínský. V správe mimo iného je: “Bolo overené, že všetky riadne zaslané hlasy do ankety Český slávik Mattoni 2014 boli zaradené do sčítania a boli sčítané v súlade s pravidlami ankety,“ napísala firma SUSS Consulting s.r.o.

Čo na to Rychtář?

"Je pod moju úroveň sa k Českému slávikovi vyjadrovať. Bola to prehliadka trápnosti, organizátori zneužili Ivetu i pána Hapku. Sotva ich tam spomenuli. Niečo také som nečakal.“ povedal Aha! Rychtář. Ten sa už pred Slávikom vyjadril, že by si jeho žena cenu zaslúžila. “Keby Iveta dostala cenu ešte, keď žila, mohlo jej to dodať chuť do života a možno by tu snami ešte bola,“ prehlásil vdovec.

Súvisiace články

Najčítanejšie