Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mareš a Faltýnová? Zamilovaný psíček Leoš robí Petre poskoka
Zdielať na
Showbiznis

Mareš a Faltýnová? Zamilovaný psíček Leoš robí Petre poskoka

Zdroj: ahaonline.cz

Veľký návrat. Leoš Mareš (38) a Petra Faltýnová (36) si po rozchode zasa hrkútajú ako hrdličky. A moderátor sa správa ako zamilovaný pubertiak, počúva ju ako psíček. Modelke robí osobného nosiča, dverníka, fotografa... Keby to išlo, zniesol by jej snáď aj modré z neba.

“Moje srdce patrí Petře Faltýnovej,“ potvrdil veľký návrat k modelke na sobotňajšej diskotéke v Soleniciach. “Láska môjho života je určená,“ dodal. A podľa toho sa aj správa. Minulý týždeň bol s Petrou dokonca pristihnutý pred ateliérom v Jinonniciach, kde sa nakrúca primácky seriál Svatby v Benátkách. Modelka odtiaľ vychádzala so scenárom v náručí.

Či sa stane herečkou a z Leoša si urobila osobného asistenta, televízia Prima ale nepotvrdila. “Zatiaľ sa k celej záležitosti nebudeme vyjadrovať,“ povedal denníku Aha! PR manažér seriálu Josef Ducký. Každopádne Leoš sa k Petre chová ako k filmovej hviezde už teraz.

Veľký návrat na Primu? Faltýnová si už pred dvoma rokmi na Prime zahrala v Cestách domů. Ako potvora Petra Karasová sa v seriáli príliš neohriala, ale dramaticky zamiešala s dejom. Ako seriálová partnerka Romana Zacha (41) si naviac vyskúšala aj posteľovú scénu.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie