Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mareš (37) rozbíja luxusné autá, už trikrát havaroval
Zdielať na
Showbiznis

Mareš (37) rozbíja luxusné autá, už trikrát havaroval

Prvá nehoda v januári, ďalšia vo februári a tretia len pred pár dňami a to dokonca vždy v inom aute. Macher je ten Leoš Mareš, no a najnovšie mu pribudol ďalší čerstvý priestupok, kvôli ktorému ani nestihol rannú šichtu v rádiu.

"Išiel som ráno do práce a na semafóre, kde je nonstop zasvietená zelená šípka, na chvíľu zhasla. Tak som sa potom o tom bavil s policajtmi, nič veľké to nebolo," tvrdí Leoš.  Moderátor musel ísť aj na skúšku moču do nemocnice, pretože alkohol v sebe síce nemal, ale test na drogy najskôr nevyšiel.

Za prejdenie na červenú a nefungujúci blinker zaplatil niekoľkotisícovú pokutu, a tak musí na svoje prehrešky na cestách slušne zarábať a stíhať niekoľko akcií za večer. Napríklad aj súťaž krásy, ktorá sa koná na Pražskom hrade. 

"Mám pokoru pred každou akciou. Aj na tejto je veľmi veľa ľudí, v peknom priestore. Nechcem to pokaziť, alebo popliesť meno" tvrdí moderátor. Skoro vždy ho doprevádza hnedooká priateľka Petra Faltýnová, pardon, tentokrát modrooká. "Sú to šošovky. Ja som taká bláznivá, ja potrebujem vždy niečo abnormálne," hovorí.

Tento pár plní stránky bulváru najčastejšie, takže sa teraz rozhodol, že si svoje súkromie bude trochu viac strážiť. A to aj na bežnú, nevinnú otázku, ako sa obaja majú. "V pohode," tvrdí Faltýnová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj:topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie