Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Záletník Mareš: Čo robila misska s Leošom na hoteli?
Zdielať na

Záletník Mareš: Čo robila misska s Leošom na hoteli?

Zdroj: blesk.cz

Moderátor Leoš Mareš (38) si opäť koleduje o poriadny prúser. Podľa týždenníka Rytmus života strávil noc s finalistkou tohtoročnej Českej Miss Andreou Kalousovou (18) v hoteli, kde najlacnejšia izba s raňajkami vyjde na tritisíc českých korún.

Podľa týždenníka sa ako prvá v hoteli ubytovala pôvabná Andrea. O hodinu neskôr do hotela nakráčal Mareš. Leoš zrejme vopred zabezpečil rezerváciu a neskôr izbu zaplatil. Pochybujeme, že osemnásťročná študentka z Jablonného nad Orlicí si môže dovoliť zaplatiť za noc v hoteli tri tisíc korún. Toľko v hoteli Maximilián v centre Prahy stojí najlacnejšia dvojlôžková izba.

Hotel, v ktorom moderátor rozhodne nebol prvýkrát, opustili ráno opäť každý zvlášť. Rozprávke o tom, že to bola náhoda alebo, že sa celú noc rozprávali asi nikto neuverí. A ako sa ukazuje, Leošovi za jeho nezvládateľný chtíč nehrozí od usporiadateľov Miss žiadny postih.

“Do súkromia moderátora ani finalistiek nám nič nie je a Leoš nie je porotcom,“ povedala Blesku PR manažérka súťaže Pavla Frejl.

Osemnásťročná brunetka je až nápadne podobná Leošovým expartnerkám Petře Faltýnovej a Haně Svobodové.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie