Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Leoš Mareš (37) je slobodný! Dal kopačky modelke Petre (35)
Zdielať na
Showbiznis

Leoš Mareš (37) je slobodný! Dal kopačky modelke Petre (35)

Patrí medzi najkrajšie ženy sveta! Reč je o českej modelke Petre Faltýnovej (35). Tá pravidelne plní titulné stránky novín. Môže za to nielen jej krása, ale aj životný štýl. Napriek tomu, jej dal český moderátor Leoš Mareš zbohom!

Titulky, články, rozhovory. O párik Leoš Mareš a Petra Faltýnová bol zo strany médií vždy obrovský záujem. Priťahujú škandál za škandálom, čo vie aj sama modelka.

"Myslím si, že záujem médií priťahujú ľudia, ktorí robia problémy. A to my sme," priznáva Faltýnová. Stačí si spomenúť na začiatok ich vzťahu s Marešom. Keď spolu začali chodiť, neboli rozvedení. Ona mala manžela, on manželku. Teraz je však koniec!

Český moderátor Leoš Mareš a modelka Petra Faltýnová už netvoria pár. Dvojica spolu randila takmer dva roky, mali problémy už približne pol roka. "Nechcem sa k tomu vyjadrovať. S Petrou sme prežili dva nádherné roky a nič zlé sa medzi nami nestalo," uviedol 37-ročný moderátor.

"Na tému Leoš Mareš sa už nechcem baviť," vyhlásila Faltýnová pre denník Blesk.
Mareš, ktorý je na Slovensku známy predovšetkým zo šou Česko Slovenská SuperStar či Česko Slovensko má talent, je stále ženatý s 38-ročnou Monikou. Dvojica má spolu synov Jakuba a Matěja. Leoš Mareš je známy pirát ciest! V roku 2013 mal viacero nehôd a preistupkov. Prečítajte si o nich v článku.

Ani Faltýnová v súčasnosti nie je slobodná. Druhá vicemiss České republiky z roku 1998 je vydatá za podnikateľa Simona Štekla, s ktorým má dcéru Adrianu. Faltýnová nedávno vyhlásila, že okrem mužov, ju priťahujú až ženy. Viac si prečítajte TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie