Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monika Marešová rozvod s Leošem neplánuje. Naopak! Strávila u neho noc
Zdielať na

Monika Marešová rozvod s Leošem neplánuje. Naopak! Strávila u neho noc

Zdroj: archív ahaonline.cz

Manželka Leoše Mareše (38) Monika (40) už roky odmieta rozvod. A to aj napriek tomu, že moderátor sa k nej zrejme neplánuje vrátiť a randí s mladými modelkami. Prečo teda naďalej zostáva vo zväzku manželskom?

Ako Monika prezradila magazínu Sedmička, je to hlavne z lenivosti. “Nechce sa mi to do toho. Mám pocit, že okolo rozvodu je strašne veľa starostí. Nechcem sa stretávať s právnikmi, nechcem, aby sa v tom vŕtali médiá. Keby som ale mala partnera, ktorému by to veľmi prekážalo, a bolo by to pre neho dôležitejšie, asi by som sa rozhúpala, ale zatiaľ nie je dôvod,“ myslí si Monika a dodáva, že rozvod teda vôbec neplánuje.

archív ahaonline.cz

Marešová zvolila kariéru matky a bez vlastného zárobku je odkázaná aj na to, čo jej manžel zaplatí na alimentoch. Keď si chce teda dopriať dovolenku, musí sa prispôsobiť Leošovi. “Vtedy som volala Leošovi, že chcem ísť s Kubíkom na lyže a či by nemohol na jeden deň postrážiť Matýska. A on mi povedal, že je v Špindlu a máme prísť. Tak prenajal väčší apartmán a prespali sme u neho. Neznamená to ale, že by sme sa k sebe vracali,“ hovorí na rovinu Monika. Tá vraj spala so synom v spálni, zatiaľ čo Leoš s druhým synom zabral gauč vo vedľajšej obývacej izbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie