Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Milenka Leoša Mareša Petra (35): Som na dievčatá!
Zdielať na
Showbiznis

Milenka Leoša Mareša Petra (35): Som na dievčatá!

Zdroj: ISIFA

Patrí medzi najkrajšie ženy sveta! Reč je o českej modelke Petre Faltýnovej (35). Tá pravidelne plní titulné stránky novín. Môže za to nielen jej krása, ale aj životný štýl. Najnovšie zaujala tvrdením, že milenec Leoš Mareš (37) nie je jediný, čo ju priťahuje! Je vraj aj na ženy a deti...

Titulky, články, rozhovory. O staronový párik je zo strany médií obrovský záujem. Priťahujú škandál za škandálom, čo vie aj sama modelka.

"Myslím si, že záujem médií priťahujú ľudia, ktorí robia problémy. A to my sme," priznáva Faltýnová. Stačí si spomenúť na začiatok ich vzťahu s Marešom. Keď spolu začali chodiť, neboli rozvedení. Ona mala manžela, on manželku. 

Leoš je známy tým, že jeho slabosťou sú krásne ženy. Už v minulosti chodil s mnohými modelkami. Jednou z nich bola i Slovenka Michaela Kocianová.

Faltýnová to vraj veľmi dobre vie. "Ja aj na mužov, aj na ženy a aj na deti," vyhlásila. Svoje, mierne povedané, dvojzmyselné vyjadrenie ale viac nerozviedla.

Mareš je na Slovensku známy predovšetkým ako moderátor SuperStar. Aktuálne je porotcom súťaže Česko Slovensko má talent, ktorú vysiela každú nedeľu večer televízia JOJ. VIAC TU.

Faltýnová zaujala už v roku 1998, keď sa stala českou vicemiss. Z manželstva s podnikateľom Šteklom má dvojročnú dcéru Adrianu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie