Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Princ William nevydrží bez práce. Čo na to Kate?
Zdielať na

Princ William nevydrží bez práce. Čo na to Kate?

Pred deviatimi mesiacmi odišiel Vojvoda z Cambridge od RAF, kde pracoval ako pátrací a záchranný pilot. Od tej doby sa venoval kráľovským povinnostiam a charite. To ho ale neuspokojuje a rozhodol sa vrátiť späť do práce, informoval britský The Daily Mail.

Princ William chce opäť lietať. Podľa denníka The Daily Mail sa rozhodol stať pilotom helikoptéry záchrannej služby vo východnom Anglicku.

S manželkou Kate sa chcú usadiť na vidieku Anmer Hall, čo je na polceste medzi Cambridge a základňou záchrannej služby v Norwich.

Miluje lietanie

Princ bude jedným zo šiestich pilotov žltej záchrannej helikoptéry a bude pracovať päť dní v týždni. Vojvodu čakajú aj služby v noci.

Jeho manželka má zmiešané pocity. Princ nebude tráviť toľko času so synom Georgom. Sama ale vie, že mu práca pilota chýba.

Reprofoto/The Daily Mail

"Nebudem predstierať, že som necítila úzkosť, keď bol William vo vzduchu a vo víchrici, ale on tú prácu miluje a ja som na neho veľmi hrdá," povedala vojvodkyňa.

Nedávno prinnc William osobne otváral dvere Windsorského zámku. Išlo o charitatívnu akciu, na ktorej sa zúčastnili samé zvučné mená. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie