Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Katemánia pokračuje! Zľavnené šaty vojvodkyne sa okamžite vypredali
Zdielať na

Katemánia pokračuje! Zľavnené šaty vojvodkyne sa okamžite vypredali

Stačí, aby médiá zistili, aký model si obliekla manželka princa Williama Kate, a hneď je z toho predajný hit. Takzvaný Kate efekt stále účinkuje. Kate rada nosí bežne dostupné šaty, ktoré si môžu dovoliť aj ostatné ženy, píše britský Daily Mirror.

Medzi obľúbené značky vojvodkyne patrí napríklad Topshop alebo Zara. V utorok prišla na návštevu Národného múzea námorníctva v Londýne v bielych šatách s čiernými pruhmi značky Jaeger. Tie sa na internete počas niekoľkých minút vypredali, píše Daily Mirror. Ich pôvodná cena bola 200 eur, po zľave 120 eur.

Podobne rýchlo sa vypredali aj modré šaty, v ktorých sa manželka princa Williama ukázala druhý deň po svadbe. Vojvodkyňa z Cambridge ovplyvňuje nielen vkus britských žien, ale aj ekonomiku. Podľa odhadov má tento vplyv na britský módny priemysel miliardové hodnoty, píše austrálsky portál news.com.au.

Vojvodkyňa z Cambridge s a stretla s posádkou a lodnými návrhármi pri príležitosti súťaže v plachtení. Viac vo videu:

Kate naviac potvrdila, že svoje outfity rada recykluje. Na stretnutie s vojnovými veteránmi pri príležitosti 70. výročia vylodenia v Normandii mala modrý kabát od Alexandra McQueena, ktorý si pred necelými dvoma mesiacmi obliekla na Novom Zélande, keď s Williamom kládli vence vojnovým hrdinom v Blenheime.

Súvisiace články

Najčítanejšie