Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zuza ide pod skalpel. Jej rozhodnutie vás ŠOKUJE!
Zdielať na

Zuza ide pod skalpel. Jej rozhodnutie vás ŠOKUJE!

Niekdajšia playmate a účastníčka reality šou Hotel Paradise ide pod nôž. Hoci je známa tým, že uprednostňuje skôr zväčšovanie ako zmenšovie, zdá sa, že si kontroverzná Zuza povedala A DOSŤ!

"Pamätám, ako som kedysi túžila po čo najväčších prsiach, až som si dala 800 ml. S radosťou vám oznamujem, že v máji si idem dať tie lajdáky zmenšiť na 400 ml. Pýtate sa, prečo? Lebo je to z estetického hľadiska otrasné, vulgárne, nepohodlné a robí ma to robustnou. A nehovorím o tom, že neviem zohnať normálne plavky a podprsenku," napísala Zuza na sociálnej sieti Instagram.

"Nad zmenšením pŕs uvažujem už asi dva roky a stále som to odkladala s tým, že čo ak otehotniem a tak, ale proste načo? Ja sa chcem cítiť teraz dobre, potom po pôrode keď tak pôjdem zase alebo proste to je jedno, ale chcem vyzerať v lete dobre," pokračuje.

"I keď môj muž je veľký ceckofil a miluje čím väčšie, tým lepšie prsia, ale ja si myslím, že aj 400 ml je dosť a hlavne budem sa cítiť dobre. Fakt, akože na to sa teším asi  najviac a robím to pre seba," dodala prostoreká Plačková.

Zuza neustále dráždi a je jedno, na akom mieste na svete sa práve nachádza. Pozrite si archívnu reportáž z Thajska:

Súvisiace články