Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Módna polícia z parlamentu. Kotleba sa postaral o faux pas
Zdielať na
Móda

Módna polícia z parlamentu. Kotleba sa postaral o faux pas

Ustanovujúca schôdza parlamentu sa konala v stredu, a tak sme si trochu "posvietili" na niektoré dámy a pánov v politike. Ako sa obliekli na túto príležitosť zhodnotí stylistka Danica Raytchev.

Poslankyňa Lucia Nikolsonová zvolila jednoduché šaty. "Tmavomodrá farba je veľmi dobrá a mala by sa v takejto vysokej politike objavovať častejšie. Primeraný výstrih, primeraná dĺžka, trošku vidíme, že jej tam vyčnieva bruško, to znamená, že čaká bábätko," hovorí stylistka.

TV JOJ

"Na moje veľké prekvapenie, si dal poslanec Marian Kotleba dall aspoň sako, ktoré mu nie je veľké. Nie je o dve čísla väčšie, ako nosil," hovorí Danica. Ani jeden z jeho poslancov nemal kravatu, čo je veľké faux pas. "Mali by mať kravatu, lebo to je slávnostná udalosť," vysvetľuje stylistka.

SITA

Nováčikom v politike je Petra Krištufková, poslanecký sľub zvládla výborne, aspoň čo sa oblečenia týka. "Sačko, šaty, elegantné, ženské, pekné," zhodnotila Raytchev.

TV JOJ

Bývalá televízna hviezda sa na pôde Národnej rady objavila v krátkej sukni. "Tá farebnosť sa hodí, horšie to už bolo s tým strihom šiat, čipka a dĺžka sukne a priehľadnosť nie je úplne na takúto udalosť vhodná," povedala o oblečení Martiny Šimkovičovej stylistka.

TV JOJ

Reportáž spracovala redaktorka Erika Barkolová:

Zdielať na

Súvisiace články