Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kardashian (33) a jej predsvadobné ultimátum: Predmanželská zmluva!
Zdielať na
Móda

Kardashian (33) a jej predsvadobné ultimátum: Predmanželská zmluva!

Zdroj: ISIFA

Americká televízna celebrita Kim Kardashian a rapper Kanye West, ktorí sa tento týždeň zasnúbili, plánujú uzavrieť predmanželskú zmluvu. Tú ma vypracovať známy rozvodový právnik Raoul Felder.

West a Kardashian si chcú aj po svadbe spravovať financie samostatne, no taktiež chcú mať jeden spoločný bankový účet, z ktorého budú hradiť výdavky na domácnosť a ich dcéru North.

"Kanye a Kim veria v manželstvo, a preto neuzatvárajú predmanželskú zmluvu zo strachu, že by sa ich vzťah rozpadol," uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru.

Tridsaťšesťročný West svoju vyvolenú požiadal o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne AT&T Park, ktorý si pre túto príležitosť prenajal. Pred tým, ako rapper pred rodinou a priateľmi pokľakol a spýtal sa Kim, či si ho vezme za muža, požiadal o povolenie jej matku Kris Jenner.

Štadión, ktorý je domovom klubu San Francisco Giants, bol prázdny. Výnimkou boli najbližší, ktorých prítomnosť bola pre Kim prekvapením. Dokonca i sám West len krátko predtým priletel z Los Angeles. Samotná žiadosť o ruku bola veľkolepá, ako je u tejto dvojice zvykom. Na obrovskej obrazovke na štadióne sa rozsvietil nápis "PLEEEASE MARRY MEEE!!!" a West dal Kardashian 15-karátový diamantový prsteň z dielne Lorraine Schwartz.

To všetko v sprievode 50-členného orchestra, ktorý najprv zahral Young and Beautiful od Lany Del Rey a následne Knock You Down, ktorú West nahral s Keri Hilson a Ne-Yom. Všetko uzavrel ohňostroj.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

topstar.sk

Zdielať na