Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tereza Maxová (41): Ešte nie som stará!
Zdielať na
Móda

Tereza Maxová (41): Ešte nie som stará!

Tereza Maxová je nielen stále duchom mladá. Za povšimnutie stále stoja aj jej ladné krivky. Určite tomu napomáha to, že je matkou troch krásnych detí, čo ju napĺňa a robí šťastnou.

Bývalá topmodelka, riaditeľka nadácie a matka troch detí oslávi v auguste 42 rokov. Ona si však z toho ťažkú hlavu nerobí. "Starneme všetci, ale hlavné je, že sme mladí duchom," dodáva vzápätí bývala modelka.

Život topmodelky by chcela žiť asi každá žena. Ráno vstať, nechať sa pekne upraviť, urobiť zopár fotografií a potom mať voľno. Bodaj by sa na nej ukázal vek. Lenže, v Terezinom prípade je to úplne inak. "Myslím si, že keď človek dačo robí, nezostáva mu čas na depresie," hovorí. 

Tereze k mladistvému vzhľadu vraj pomáha aj život, ktorý momentálne vedie. S tureckým partnerom žije v Monaku, kde aj vychováva svoje tri deti. "Svoju rodinu by som nevymenila za nič na svete," hovorí modelka.

Deti spomína takmer v každej vete. Sú pre ňu všetkým a materinský život si vraj užíva omnoho viac ako ten modelkovský. Dni, ktoré strávi s deťmi by vraj nevymenila za nič na svete, ale aby sa doma nezbláznila, má jeden vynikajúci recept, ktorý nám prezradila. "Človek si musí nájsť čas aj sám pre seba," uzatvára.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na