Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Modelka Heidi Klum (40). Toto telo nepatrí do starého železa!
Zdielať na
Móda

Modelka Heidi Klum (40). Toto telo nepatrí do starého železa!

Zdroj: ISIFA

Supermodelka, moderátorka, módna návrhárka a podnikateľka Heidi Klum sa ukázala na dobročinnej akcii Eltona Johna. A to v sexi šatách, ktoré ukázali, že má stále čo ukázať. Napriek svojmu veku určite nepatrí do starého železa...

Známou sa stala vďaka foteniu pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated a práci pre svetoznámu značku spodnej bielizne Victoria's Secret, pričom jedným z "anjelov" sa stala ako prvá Nemka v histórii.

Vo Victoria's Secret pôsobila 13 rokov - odišla predvlani so slovami, že všetky dobré veci sa raz musia skončiť. Okrem desiatok reklamných kampaní sa jej tiež darí ako moderátorke a porotkyni súťaže Project Runway a ukázala sa aj v niekoľkých filmoch.

Pravidelne sa objavovala v rebríčkoch najlepšie zarábajúcich modeliek magazínu Forbes, no tento rok ju doň nezaradili napriek zárobku 20 miliónov dolárov, s ktorým by jej patrilo druhé miesto za Gisele Bündchen.

Ako dôvod uviedli, že už je "viac podnikateľkou a mediálnou osobnosťou než modelkou". V januári po siedmich rokoch stroskotalo jej manželstvo s anglickým spevákom Sealom, ktorému porodila tri deti. Najstaršia Leni je z predchádzajúceho vzťahu s niekdajším magnátom Formuly 1 Flaviom Briatorem, dievčatko si však Seal počas ich manželstva adoptoval.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: ISIFA, mol, SITA

Zdielať na