Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plesové inšpirácie, časť 4. - Hana Převrátilová
Zdielať na
Móda

Plesové inšpirácie, časť 4. - Hana Převrátilová

Dámy zo slovenskej vyššej spoločnosti ju milujú, určite si ju zamilujete aj vy! Módna návrhárka Hana Převrátilová je invenčná, kreatívna a má zmysel pre farebnosť.

Plesová sezóna roku 2013 nemá žiadnu trendovú farbu. Vyberať teda môžete vo všetkých farbách a všetkých strihoch. Ak sa nechcete stratiť v dave klasických čiernych rób, určite si pozrite kolekciu Hany Převrátilovej.

"Inšpirovala som sa západom slnka," prezradila návrhárka. Na upresnenie dodala, že ju nezaujímala iba farba slnka, ale farba oblohy, oblakov a všetkého naokolo, čo v takejto romantickej chvíli mení svoju farbu. Jej kolekcia však až taká romantické nie je. Práve naopak - je svieža, odvážna a originálna.

Návrhárka pripravila pre túto plesovú sezónu šaty, ktoré sú jednoduché a komplikované zároveň. Čisté línie strihov ozvláštnila riadeniami a detailami, ktoré na prvý pohľad pôsobia, akoby ani neboli súčasťou šiat. Navyše sa nebála skombinovať tradičné elegantné farby s výraznými, kontrastnými a žiarivými.

Šaty Hany Převrátilovej očaria každú dámu. Nezáleží na veku, postavení či obsahu peňaženky. Hana tvorí komplexne a také sú aj jej róby. Neveríte? Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková


Zdielať na