Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim Kardashian (32) konečne v chomúte? Je to možné
Zdielať na
Móda

Kim Kardashian (32) konečne v chomúte? Je to možné

Zdroj: ISIFA

Rapper Kanye West si chce Kim Kardashian vziať za manželku. Povedal to producent reality šou o modelke a televíznej celebrite arménskeho pôvodu. Tá sa intenzívne prezentuje aj v reklamách či na sociálnych sieťach.

Ryan Seacrest podotkol, že West "zúfalo túži Kim požiadať o ruku". Dvojica spolu chodí šesť mesiacov a momentálne sú spolu na dovolenke v Ríme. Výlet usporiadal West ako prekvapenie pre svoju partnerku, s ktorou v talianskej metropole oslavuje jej 32. narodeniny.

"Podľa mňa by sme sa v pondelok určite mohli dozvedieť nejakú novinku," uviedol Seacrest.

Kanye West a Kim Kardashian sa poznajú už dlhé roky. Spolu však začali chodiť až po tom, ako sa Kardashian rozhodla ukončiť svoje vtedy 72-dňové manželstvo s basketbalistom Krisom Humphriesom. Ako nedávno povedala v rozhovore pre magazín Tatler, podľa nej je rapper ten pravý.

"Byť s niekým, koho poznám celé roky, je veľmi upokojujúce. Je skvelé mať najlepšieho priateľa, ktorý rozumie všetkému, čím prechádzate. Bol tu pre mňa v toľkých rôznych fázach môjho života - aj predtým, ako som bola slávna, takže tento vzťah je úplne iný. Ani si neviem predstaviť, že by som bola s iným mužom, ako je on," uviedla. West jej zas svoju lásku vyznal v skladbách Way Too Cold alebo Perfect Bitch.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: digitalspy, SITA

Zdielať na