Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ostré hádky a hádzanie vecí v hneve?! Kate to vraj má s Williamom ťažké!
Zdielať na

Ostré hádky a hádzanie vecí v hneve?! Kate to vraj má s Williamom ťažké!

Archívna reportáž

Ako to už býva aj v bežných manželstvách, ani to kráľovské princa Williama (40) a Kate Middleton (41) nie je dokonalé. Aj oni sú len ľudia a majú tiež svoje slabé stránky. Kate by chcela zrejme všetko dokonalé, ale William má vraj v sebe ešte stále niečo z povahy dieťaťa, čo ale nie je u mužov nič neobvyklé. Kráľovskí fanúšikovia sa veľmi zaujímajú o životný štýl páru a aj o to, ako sa spolu správajú v ich domácnosti. Princ a princezná z Walesu preto občas zverejňujú na sociálnych sieťach dokonalé snímky, ktoré približujú ich súkromný život. Stali sa najobľúbenejšími členmi kráľovskej rodiny a Kate Williama dokonca o kúsok predbehla.

​Na požiadanie o ruku od princa Williama musela čakať Kate Middleton pomerne dlho. Zoznámili sa už v roku 2001 počas ich štúdia na University St. Andrews v Škótsku, a po jeho skončení v roku 2005 zrejme Kate očakávala, že si pred ňou princ pokľakne aj s prsteňom. To sa stalo napokon až v roku 2010 počas ich výletu do Kene, práve po ich pauze vo vzťahu, keď obom predsa len pomohla, aby pochopili, že k sebe skutočne patria. Princ si predtým doprial rok oddychu od školy aj kráľovských povinností cestovaním po svete a Kate sa zatiaľ vraj učila byť sama sebou.

Svadba sa uskutočnila v apríli roku 2011 a prvý potomok, princ George, sa im narodil v roku 2013, potom nasledovala v roku 2015 princezná Charlotte a napokon v roku 2018 princ Louis. V novembri 2016 sa Wiliam zveril, ako zvláda rodičovstvo. "Pre mňa osobne to bola celková zmena. Mám veľké šťastie v podpore, ktorú mám od Kate. Je to úžasná matka a fantastická manželka. Občas som sa ale trápil. Zmena zo slobodného, ​​nezávislého muža na manžela a potom splodenie detí mení život," priznal sympatický princ. Zdá sa ale, že mu zostali predsa len nejaké detinské maniere, keď vraj občas v záchvate emócií nekontrolovateľne vybuchuje. Podľa kráľovského experta Toma Quinna s ním preto Kate zaobchádza "ako so štvrtým dieťaťom", ako prezradil pre Express.  

Malý princ Louis je poriadny výmyselník: 

Počas jeho záchvatov hnevu vraj medzi nimi, ako je podľa experta známe, prebiehajú boje, keď po sebe dokonca v afekte hádžu veci. Našťastie, sú to vraj obvykle len vankúše, inak sú ich hádky údajne "vždy pod kontrolou". Quinn zdôraznil, že sa "veľmi zriedka sťažujú" a najmä William sa drží hesla svojej starej mamy kráľovnej Alžbety "nikdy sa nesťažovať, nikdy nič nevysvetľovať", ale Kate sa tomu tiež rýchlo prispôsobila. Žartom však na Williama raz prezradila, že je pre ňu priam "nočnou morou" jeho stravovací zlozvyk jesť pizzu, ktorá je jeho obľúbené jedlo, na gauči. Ona zas miluje kari, ale je ho spôsobne za stolom. Ako vidno, aj budúci kráľovský pár má obyčajné manželské problémy.

Aj kráľovský pár, zdá sa, rieši celkom bežné rodinné radosti a starosti: 

Súvisiace články

Najčítanejšie