Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry a Meghan si vyrobili poriadny trapas! TAKTO to bolo s ich "naháňačkou smrti" v taxíku!
Zdielať na

Harry a Meghan si vyrobili poriadny trapas! TAKTO to bolo s ich "naháňačkou smrti" v taxíku!

Archívna reportáž

Po dlhšom odmlčaní sa Sussexovcov, keď zrejme cítili, že ich dokument Harry&Meghan, ako aj Harryho autobiografia Spare/Náhradník, pobúrili verejnosť a strácali na popularite, sa opäť ukázali spolu v New Yorku, aby sa zúčastnili na slávnostnom udeľovaní cien, ktoré organizovala miestna Nadácia pre ženy. Meghan si tam prišla pre ocenenie Women of Vision Award 2023. Po skončení podujatia ich však mal poriadne vydesiť indicident v súvislosti s prenasledovaním ich auta paparazzmi. Ich hovorca to opísal veľmi expresívnymi slovami. To pobúrilo mnohých Newyorčanov.

​Po zverejnení hrôzostrašnej historky okolo Sussexovcov sa mnohí skutočne vydesili, nápadne to totiž mohlo pripomínať smutný koniec princeznej Diany. "Zapojili sa do takmer katastrofálnej automobilovej naháňačky s vysoko agresívnymi paparazzi. Toto ich neúnavné prenasledovanie, které trvalo viac ako dve hodiny, malo za následok niekoľko kolízií, ktorých sa zúčastnili ostatní vodiči na ulici, chodci a dvaja policajti z newyorskej policie," zoširoka opísal ich hovorca dramatické chvíle a ľudia páru prejavili veľký súcit. 

Podľa svedkov ale situácia v skutočnosti vyzerala inak, značne menej dramaticky. Po skončení akcie videli odchádzať princa Harryho, Meghan a jej matku Doriu Ragland a nastupovať približne o 22:00 hodine do čierneho SUV, s ktorým sa vybrali aj s policajným sprievodom na cestu do miesta ich ubytovania. Za nimi hneď vyrazili na motorkách a autách paparazzi, aby si ulovili exkluzívne zábery. To zrejme podnietilo policajnú ochranku, aby po chvíli zablokovala ulicu a trojici prikázali, aby sa presunula zo SUV do žltého taxíku, ktorý stál opodiaľ. Ako to spozorovali paparazzi na motorkách, dostali sa cez zábranu a taxikár dupol na plyn v snahe im ujsť, čo sa mu pre smetiarske auto nepodarilo. Potom jazdili asi hodinu s paparazzmi v pätách, až pokým nezastavil taxikár pred policajnou stanicou 19. okrsku, kde sa opäť vymenili vozidlá, ako uvádza CBS News
Taxikár vezúci Sussexovcov v inkriminovaný večer sa vyjadril, že situáciu s paparazzmi nevnímal až tak tragicky, v New Yorku je na podobné "akcie" so celebritami zvyknutý:

Zatiaľ čo ochranka Sussexovcov tvrdila, že situácia bola "veľmi neprehľadná" "nič podobné nikdy nezažili", svedkovia a taxikár mali názor, že preháňajú, "rozhodne to nebola naháňačka ako z filmu"Trojica vraj "vyzerala nervózne" z toho, čo sa deje, ale nehrozilo im vraj žiadne nebezpečenstvo. Newyorská polícia potvrdila, že pomáhala súkromnému bezpečnostnému tímu dvojice počas ich "náročného návratu domov". A hoci niet pochýb, že to muselo byť páriku nepríjemné, ku kolíznym a nebezpečným situáciám neprišlo, akurát sa ich cesta do hotela značne predĺžila. To je ale daň za slávu, ktorú má najmä Meghan veľmi rada. Na uniknutých paparazzovských fotkách z večera sa v taxíku dokonca usmievala.
Mnohí si myslia, že "naháňačka" s paparazzami boli nahraná, aby sa hodila k Harryho naliehavej žiadosti o policajnú ochranu jeho rodiny:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @duchess_mag

"Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu dorazili do cieľa a v súvislosti s nimi neboli hlásené žiadne kolízie, predvolania, zranenia ani zatknutia," uviedla polícia v správe s tým, že s nimi komunikovala a sprevádzala ich asi dvadsať minút, nie dve hodiny. Fotografická agentúra Backgrid oznámila, že vyšetruje správanie štyroch fotografov na voľnej nohe, ktorí boli podľa nej účastníci naháňačky za snímkami Sussexovcov. Údajne porušili viacero pravidiel cestnej premávky - jazdy na červenú, po chodníku, telefonovania, fotografovania a blokovania idúceho vozidla. Agentúra ale pripomenula, že fotografi spochybnili niektoré aspekty výpovede Sussexovcov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie