Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bohuš Matuš šokuje, má vraj rád staršie ženy! A čo je s jeho Lucinkou (20)?!
Zdielať na

Bohuš Matuš šokuje, má vraj rád staršie ženy! A čo je s jeho Lucinkou (20)?!

Zdroj: Instagram/BM

Po posmešných komentároch istého redaktora na konto speváka Bohuša Matuša (49), že obľubuje spoločnosť dievčatiek, prišlo ďalšie prekvapenie. Spevák sa priznal, že v skutočnosti dáva prednosť ženám nad päťdesiat, hlavne kvôli ich stabilite. Opäť sa ukázalo, že nie vždy si dobre premyslí, keď na niečo reaguje a potom sa čuduje, že si z neho kde-kto rád uťahuje. Aj teraz akoby zabudol, že má dvadsaťročnú manželku a keď sa zoznámili, mala dokonca iba pätnásť. Napokon, tam je aj pôvod kritiky, ktorá sa na neho v tomto smere valila a ako vidno, stále aj valí.

Matuš aktuálne vystúpil na akcii Andreja Babiša, a aj preto na ňom istý redaktor nenechal niť suchú. Akurát, že to nebolo o politike, ale znôška sarkastických narážok na Matušovu "pedofíliu". To už spevákovi praskli nervy a napísal na Twitter vyhrážku. "Teba si nájdem, buzík jeden, neboj sa!" údajne sa mal zastrájať na triko redaktora. Keď to prasklo, Bohuš namietal, že mu iba písal, ako sa teší, až sa stretnú,"ale za to, čo napísal, by si fakt zaslúžil rozbiť hubu."  Nielen spevákovi sa zdalo cez čiaru, keď v rámci irónie sa Bartkovský zmienil o priemernom veku jeho fanúšičiek v prvom rade "asi o 60 rokov vyššom, ako by si asi želal." . Nešťastná bola z toho aj Bohušova manželka Lucie, a to nielen kvôli nej, ale aj ich dcérke Natálke (2). 

Neveľmi šťastne sa rozhodol dotknutý spevák vysvetľovať pre eXtra.cz, ako to má v skutočnosti s jeho vekovou preferenciou ženskej časti publika. "Pritom je to naopak," ohradzoval sa voči posmeškom, že je na dievčatká. "Keď som skôr spolupracoval s Karlem Svobodom, mal som pesničky, kvôli ktorým som potom vystupoval pred veľmi mladými dievčatami. Rozčuľovalo ma už vtedy, že na mňa nechodí veľa normálnych dospelých. Potom sa to otočilo, teraz vystupujem skôr pre starších. Ale robí mi to veľkú radosť. Než vystupovať pre päťsto nevedomých trinásťročných dievčat, radšej teraz spievam pre päťdesiatročné a vyššie. Poznajú pesničky a chodia na koncerty pravidelne," vysvetľoval prekvapivo.

Bohuša nemiestna poznámky trápia najmä kvôli manželke Lucii a ich malej dcérke:

O tínedžerkach má už Matuš svoju rokmi získavanú a potvrdenú mienku. "Mladé dievčatá sú nestále, raz tam, raz inam. Teraz mi vyčítajú, že mám o šesťdesiat rokov staršie publikum, ale ja ho mám rád. Práve v pondelok som mal Ples seniorov na Žofíně. Od desiatich rokov ma vychovávali babička s dedom, takže k seniorom mám veľkú náklonnosť. Nasiakol som vďaka nim Gottom, Matuškom a ďalšími skvelými spevákmi. Preto ich dnes rád spievam," spomenul Bohuš Matuš všetko to, čo ho formovalo na ceste k jeho speváckej kariére. Možno by mal ale trochu zvážiť, či je vhodné kvôli jeho mladej manželke poukazovať na nestabilitu mladých dievčat - vyuerá to ako priama kritika. No manželstvo Matušovcov vraj funguje bez chyby.

Bohuš si svoje publikum vyššej vekovej kategórie nevie vynachváliť a zároveň veľmi váži:

Súvisiace články

Najčítanejšie