Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
"Buzík, nájdem si ťa!" Bohuš Matuš sa vyhráža novinárovi, ten to ale fakt dosť prehnal!
Zdielať na

"Buzík, nájdem si ťa!" Bohuš Matuš sa vyhráža novinárovi, ten to ale fakt dosť prehnal!

Zdroj: Facebook/BM

Svojím spôsobom života a vyjadrovania sa v minulosti, ba občas aj prítomnosti, si vyslúžil spevák Bohuš Matuš (49) už mnoho drsných poznámok. Kým neveru a milenky by verejnosť iste bez väčšieho pohoršenia prijala, Matušovu mladučkú manželku mnohí stále nepredýchali.

​Dalo by sa iba domýšľať, čo všetko podnietilo redaktora Reflexu Martina Bartkovského, aby sa s takou chuťou pustil do posmeškov voči nič netušiacemu spevákovi Bohušovi Matušovi, ale najskôr za tým bude hlavne politika. Matuš totiž vystúpil na akcii Babišovej strany. V titulku textu stálo: "Matuš odradil deti a prilákal dôchodcov". A v texte o priebehu akcie si na ňom riadne zgustol. 

Najskôr si zobral na mušku detský kútik. "Zatiaľ stále nenalákal ani jedno dieťa, dokonca ani Bohuša Matuša. To prvé ma prekvapilo," začal s provokáciou a voľne pokračoval. "Moderátor práve pozval všetky deti na pódium. Toto sú ony. Vraj im niečo dá. Snáď teraz nepríde ten Matuš..."  ironicky uviedol situáciu na inom mieste. Počas piesne Stín katedrál v Matušovom podaní sa vraj usmievalo na Matuša aj isté dievčatko v prvom rade.  "Väčšina detí je už našťastie v bezpečí doma. Na dievčatko v prvom rade dohliadnem," ironizuje ďalej Bartkovský a končí poznámkou o priemernom veku jeho fanúšičiek v prvom rade "asi o 60 rokov vyššom, ako by si asi želal."  

Mnohým ľudom je dodnes tŕňom v oku Matušov vzťah s Lucinkou, ktorá v čase keď splodili dieťa nebola ešte plnoletá. Na svadbu si museli počkať "až" do jej osemnástky:

Práve narážky na malé dievčatká rozčúlili speváka až tak, že mal redaktorovi napísať na jeho účet na Twitteri: "Teba si nájdem, buzík jeden, neboj sa!"   Bohuš ale namietal, že mu iba písal, ako sa teší, keď sa stretnú, hoci vraj "za to, čo napísal, by si fakt zaslúžil rozbiť hubu." Bartkovský sa ale ničoho nebojí a vyhovára sa, že jeho poznámky neboli celkom cez čiaru a že pri online reportáži nemá čas o tom, čo píše, veľmi premýšľať. Akcia bola podľa neho extrém, ale nechcel nikoho poškodzovať. Nad Matušovou žalobou alebo trestným oznámením sa zamýšľal aj právnik, ktorý vidí väčšiu šancu so žalobou na ochranu osobnosti. "Ani vtipné glosy nesmú byť dehonestujúce, ohováračské, tzv. defamačné. Nesmú prekročiť určitú medzu a je otázne, či tu už nebola prekročená. Ale to by musel posúdiť súd," ozrejmil právnik Jakub Drábek. Tak ďaleko ale Bohuš iste nezájde. Skôr by si mal asi zvyknúť, že to veľmi inak nebude.

Po nemiestnom komantári na adresu Matuša pristál v správach redaktora Bartkovskeého takýto odkaz: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie